Onze Producten

Zonnepanelen

Warmtepompen

Airco's

Zonnepanelen

Als specialist in duurzame Energie vinden wij het belangrijk om u van de beste en juiste zonnepanelen installatie te voorzien. Solar Energie Brabant staat voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij werken met de beste omvormers en leveren de beste kwaliteit zonnepannelen voor de scherpste prijs!

Warmtepompen

Om jou als klant een totale duurzame oplossing aan te bieden bieden wij ook warmtepompen installaties aan. Dit wordt gedaan binnen ons dochterbedrijf Panasonic Warmtepompen. Wij bieden de Bi-bloc warmtepomplijn van Aquaria aan. Of u nu in een renovatie- of nieuwbouwwoning woont, de Bi-bloc warmtepomp is een passende oplossing voor iedere situatie.

Airco's

Solar Energie Brabant plaatst Airco installaties. Wij hebben met grote zorg de beste kwaliteit producten voor u geselecteerd. Dit betekend dat wij u de beste prijs-kwaliteit garantie kunnen bieden voor uw Airco installatie!

Wist u dat onze airco’s niet alleen uw woning kunnen verkoelen in de zomer? Onze airco’s verwarmen ook uw ruimte in de winter! Dit maakt dat onze airco installatie energiezuinig zijn. Een prachtige uitkomst in combinatie met een zonnepaneel installatie!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Solar Energie brabant