Airco

Altijd juiste temperaturen in huis met onze Airco systemen

Solar Energie Brabant plaatst Airco installaties in Geldrop. Wij hebben met grote zorg de beste kwaliteit producten voor u geselecteerd. Dit betekend dat wij u de beste prijs-kwaliteit garantie kunnen bieden voor uw Airco installatie!

Wist u dat onze airco’s niet alleen uw woning kunnen verkoelen in de zomer? Onze airco’s verwarmen ook uw ruimte in de winter! Dit maakt dat onze airco installatie energiezuinig zijn. Een prachtige uitkomst in combinatie met een zonnepaneel installatie!

Wij komen bij interesse altijd vrijblijvend bij u in Geldrop langs om de situatie in kaart te brengen en voor u een gepaste offerte uit te schrijven. Alle informatie over Airco installaties kunt u op onze website terugvinden

De voordelen van een Airco

Solar Energie Brabant levert uitsluitend de hoogste kwaliteit airco systemen voor de beste prijs. Kenmerkend voor onze airco systemen is het laag energieverbruik, laag geluidsniveau en heeft een fraai design. U heeft 5 jaar fabrieksgarantie op onze airco systemen. Doordat onze airco systemen ook geschikt zijn om te verwarmen is deze ook energiezuiniger. Een perfecte combinatie met onze zonnepaneel installatie!

Airco kopen en plaatsen Noord Brabant

Ons aanbod in Aico systemen

Carrier

Airco systemen van 2,6 kw - 7 kw

Panasonic

Daikin

LG

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Solar Energie brabant