Panasonic Warmtepompen       

Huis-logo

Panasonic Warmtepompen

Denkt u er over na om in uw woning gebruik te gaan maken van een warmtepomp?
Een warmtepomp is een systeem wat naast of in plaats van uw cv-ketel functioneert. Het verwarmt uw huis zonder gas, doordat het warmte onttrekt aan de lucht of het grondwater. Een warmtepomp is een duurzame manier om uw woning te verwarmen.

Om u als klant een totale duurzame oplossing aan te bieden bieden wij ook warmtepompen installaties aan. Dit wordt gedaan binnen ons dochterbedrijf Panasonic Warmtepompen. Wij bieden de Bi-bloc warmtepomplijn van Aquaria aan. Of u nu in een renovatie- of nieuwbouwwoning woont, de Bi-bloc warmtepomp is een passende oplossing voor iedere situatie.

De nieuwste technologie van Panasonic biedt u een duurzame energiebesparing tot wel 80% aan. Dit doordat de energie uit de buitenlucht wordt gehaald en er geen fossiele brandstof nodig is.

Iedereen roept ‘hybride’, maar wij zeggen ‘all-electric’. De eerste investering ligt weliswaar iets hoger dan bij huidige verwarmings-methodes en de hybride oplossing, maar de gebruikskosten zijn vele malen lager, waardoor de investering snel is terugverdiend.

De lucht-warmtepomp Aquarea is een product van Panasonic, behoud uw comfort en doe geen consessies! Kies voor de juiste capaciteit warmtepomp om uw huis te verwarmen, ook bij lagere buitentemperaturen. Er zijn systemen beschikbaar van 3 tot 16 kW, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw thuissituatie. Ook voor compacte ruimte is er ook een All-in-One T-CAP warmtepomp beschikbaar. De warmwatervoorziening is ingebouwd waardoor er geen geen extra boiler geplaatst hoeft te worden.

Aquarea Smart Cloud

Panasonic heeft een unieke service, uw warmtepomp bedienen met uw mobiele telefoon via Smart Cloud. Via de handige app kunt u live de status van uw Panasonic warmtepomp opvragen en zo nodig bijstellen. Panasonic

Smartcloud Panasonic
bi-bloc-schema

Voordelen warmtepomp

Wat zijn de voordelen van een Panasonic warmtepomp?
* Met een warmtepomp
   kun je tot 80% energie besparen ten opzichte
   van een CV ketel op gas
* Een warmtepomp is veel duurzamer omdat je met     groene stroom je huis kunt verwarmen
* Een warmtepomp heeft weinig tot geen                     onderhoud nodig

Investeringssubsidie duurzame energie

De warmtepomp is een van de apparaten die vallen onder de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).
Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) staat welke apparaten hier nog meer onder vallen. Per 1 januari 2020 geldt deze subsidie niet meer voor apparaten in nieuwe gebouwen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Solar Energie brabant